Informatii cos

 x 
cos gol

PRODUSE

  • image
  • image
  • image
  • image
  • image
Previous Next

Despre noi

Dupa mai bine de 10 ani de munca neintrerupta in domeniul serviciilor de curatenie si intretinere a spatiilor de locuit si a birourilor, INSTANT CLEAN S.R.L. pune la dispozitia clientilor sai prin magazinul online www.consumabile-eu.ro, articole de curatenie si consumabile pentru casa si birou.

Instant Clean s-a impus pe piata romaneasca ca un adevarat competitor in domeniul serviciilor de curatenie prin calitate si profesionalism iar magazinul online www.consumabile-eu.ro, se doreste a fi un ghid electronic pertinent in aceste domenii.

Puteti comanda la noi echipamente curatenie si consumabile, dispensere, odorizante, covoare profesionale, carucioare curatenie, detergenti, hartie igienica, servetele, saci menajeri si articole menaj.
Echipele noastre de agenti de vanzari sunt pregatiti pentru a va oferi solutiile cele mai potrivite pentru alegerea dumneavostra iar livrarea produselor se face prompt si in cele mai bune conditii.


Oferim consultanta pentru personalul implicat in utilizarea echipamentelor si garantie.

Ca si furnizori pentru consumabile, detergenti profesionali si echipamente de curatenie avem produse de la: Kimberly Clark, Tana Werner & Mertz, Vermop, SCA Tork, Procter & Gamble, 3M, Ecolab, Johnson Diversey, Gojo, Tennant.