Informatii cos

 x 
cos gol

PRODUSE

  • image
  • image
  • image
  • image
  • image
Previous Next

Xon Forte detergent spumant pentru industria alimentara

Email
Xon Forte detergent spumant pentru industria alimentara
Evaluare: Inca nu a fost votat
Pret:
Pret (TVA inclus): 103,50 lei
Producator: Kiehl
Descriere

Dizolva murdarii alimentare, cum ar fi: proteine, grasimi, resturi si cruste de arsuri alimentare (prajeli, copturi). Suprafetele curatate cu Xon-forte, care vin in contact direct cu alimente, trebuie clatite bine cu apa curata.

Exista si un certificat de utilizare a produsului in domeniul alimentar.

Este indicat pentru toate suprafetele rezistente la substante alcaline, in bucatarii si domenii alimentare, cum ar fi: cuptoare, gratare, sobe de gatit, vase de fript, instalatii de absorbit vapori (deasupra sobelor), faianta si gresie. A nu se folosi pe suprafete sensibile la substante alcaline, cum ar fi: aluminiu, eloxal sau suprafete lacuite.

Mod de utilizare: Inainte de prima utilizare, verificati rezistenta suprafetelor intr-un loc ascuns. A se folosi in concentrat.

Curatenia de intretinere (curatenia suprafetelor): Incalziti cuptorul la cca. 30 grade C, stingeti incalzirea, spumati suprafetele de curatat cu Xon-forte, lasati sa actioneze 5-10 minute, prelucrati cu pad, clatiti bine cu apa si uscati cu o laveta.

Curatirea prin spumare: Umpleti Xon-forte concentrat in pompa de spumare, reglati diuza de dozare la o valoare de 1:4 pana la 1:10.

Decapare: 1 litru la 8 litri apa rece.

Imprastiati solutia de intrebuintare pe paviment, lasati sa actioneze cca. 10 minute, frecati cu masina monodisc cu pad, aspirati solutia murdara si clatiti bine cu apa curata.

 

Mod de ambalare: 2 bidoane x 5 L/ bidon

Pretul afisat este pentru un bidon.

Impresii

Nu sunt comentarii la acest produs.