Informatii cos

 x 
cos gol

PRODUSE

  • image
  • image
  • image
  • image
  • image
Previous Next

Carpasol detergent de injectie-extractie

Email
Detergent covoare, detergent mochete, detergent injectie-extractie, detergent automat pentru covoare, detergent lichid covoare.
Evaluare: Inca nu a fost votat
Pret:
Pret (TVA inclus): 195,00 lei
Producator: Kiehl
Descriere

Carpasol contine tenside cu actiune intensiva si spumare redusa. Cu acest produs obtinem o curatenie profunda a fibrelor textile din covor. Murdaria va fi imediat dizolvata si  aspirata  cu masina de injectie/extractie.

Se utilizeaza pe toate covoarele si suprafetele textile colorate si necolorate, rezistente la apa si solutia de intrebuintare.

 

Utilizare: Se aspira bine covorul.

Injectie/extractie:In functie de gradul murdariei 0,5-1 litru la 8 litri apa rece.

Introduceti solutia de intrebuintare in rezervorul masinii. Aplicati solutia mai intai pe locuri foarte murdare (pete), dupa care aplicati solutia cu adaptorul masinii in mod uniform si in straturi suprapuse peste toata suprafata. Indreptati periile covorului curatat cu ajutorul adaptorului masinii si nu mai calcati covorul pana la uscare deplina.

Metoda cu pad-textil:In functie de gradul murdariei 100-150 ml la 1 litru apa rece.

Introduceti solutia in flaconul de sprayat. Sprayati padul textil cu solutia de intrebuintare si fixati padul in masina. Sprayati cca. 1 metru patrat economic cu solutia si prelucrati suprafata cu masina in formatiuni circulare. Folositi padul pe ambele fete, dupa care inlocuiti cu unul curat.

 

Mod de ambalare: bidon 10 l

Impresii

Nu sunt comentarii la acest produs.