Informatii cos

 x 
cos gol

PRODUSE

  • image
  • image
  • image
  • image
  • image
Previous Next

Duocit Eco detergent sanitar anti calcar

Email
Solutie de curatare anticalcar, detergent armaturi, detergent ceramice, detergent aluminiu, detergent inox.
Evaluare: Inca nu a fost votat
Pret:
Pret (TVA inclus): 19,00 lei
Producator: Kiehl
Descriere

Detergent sanitar cu miros persistent de portocale. Pentru indepartarea rapida si igienica a murdariilor calcaroase si a reziduurilor cosmetice in toate domeniile umede. Intrebuintarea regulata a produsului evita depunerile continue de calcar si protejeaza materialele de curatat. Compozitia ecologica a produsului permite elaborarea semnului ecologic european.

Se poate utiliza pe toate suprafetele si obiectele rezistente la apa in domeniul sanitar, cum ar fi: armaturi, chiuvete, cade de baie si dus, vase si capac WC, pereti despartitori cu rame, oglinzi, faiante etc. din emailuri, ceramice, sticla, aluminiu, crom, inox,mase plastice si suprafete lacuite. Nu este indicat pe suprafete calcaroase, cum ar fi: marmura si mozaic.

 

Utilizare:

Curatenia suprafetelor/sters: Aplicati produsul concentrat pe o laveta sau pe un burete neabraziv si prelucrati suprafata de curatat, dupa care clatiti/ stergeti bine cu apa curata. La vasele WC aplicati un jet din produs sub marginea vasului, prelucrati cu peria WC, lasati sa actioneze scurt timp, dupa care clatiti bine cu apa curata.

Sau aplicati 1-2 jeturi din produs la 4-8 litri apa rece. Prelucrati suprafata de curatat cu ajutorul unui burete, laveta sau mop, dupa care clatiti si stergeti bine cu apa curata.

 

Mod de ambalare: bax= 6 flacoane x 1 L/flacon

Pretul afisat este pentru un flacon.

Impresii

Nu sunt comentarii la acest produs.