Informatii cos

 x 
cos gol

PRODUSE

  • image
  • image
  • image
  • image
  • image
Previous Next

Legnodur satina protectie pentru podele

Email
Protectie podele naturale, protectie podele sigilate, film protector matuit.
Evaluare: Inca nu a fost votat
Pret:
Pret (TVA inclus): 513,00 lei
Producator: Kiehl
Descriere

Legnodur satina special pentru podele naturale uleioase si sigilate. Contine cantitati marite de substante solide, se usuca sub forma de lac si formeaza un film matuit si transparent.

Este foarte rezistent la murdarie si are efect antiderapant.

Pentru protectia podelelor naturale care sunt protejate cu uleiuri fara ceara, cum ar fi: parchet, dusumele, pavaje din lemn, parchet industrial, scari, placi OSB, etc. Este indicat si pe pavimente uzate, pe care exista in unele locuri straturi de protectie.

Nu este indicat pe suprafetele din lemn, care sunt protejate cu ceara lichida pe baza de solventi.

 

Intrebuintare

O aderenta si optica perfecta se obtine numai pe suprafetele bine curatate, fara urme de grasimi, ceara, silicon si praf.

Suprafetele noi din lemn trebuie curatate in general in 8-14 zile( timp de uscare recomandat si de producator) numai uscat, de exemplu prin maturare.

Inainte de a se aplica Kiehl-Legnodur Satina, suprafetele trebuie curatate bine cu un monodisc, pentru a indeparta murdariile profunde din pori si pentru  a obtine un aspect uniform. Dupa aceea, stergeti cu o laveta umeda praful ramas neaspirat.

 

Aplicarea stratului de protectie:

Prelucrare: Agitati bine produsul inainte de aplicare. Aplicati cca. 300 ml din produs concentrat pe podea si egalati imediat sub forma unor benzi fine si suprapuse cu ajutorul unui mop plat, obtinand un strat fin si uniform, pe o suprafata de 10 mp. Lucrati rapid in continuare aplicand straturi fine si suprapuse. In functie de suprafata, sunt necesare 1-2 straturi intr-un interval de 90 de minute. Numai dupa uscare rezulta un film de protectie rezistent. Curatati materialele de lucru cu apa.

 

Mod de ambalare: 2 bidoane x 5 L/bidon

Pretul afisat este pentru un bidon.

Impresii

Nu sunt comentarii la acest produs.