Informatii cos

 x 
cos gol

PRODUSE

  • image
  • image
  • image
  • image
  • image
Previous Next

DIWA Pronto agent clatire vesela 10 L: J567610

Email
clatire vesela, detergent clatire vesela, clatire vase
Evaluare: Inca nu a fost votat
Pret:
Pret (TVA inclus): 185,00 lei
Producator: Kiehl
Descriere

DIWA-Pronto este un detergent acid pentru clatit vesela, in masini profesionale de spalat vesela. DIWA-Pronto garanteaza o uscare fara urme si pete, asigurand astfel un procedeu optim de curatat. Datorita compozitiei antispumante, DIWA-Pronto sustine curatarea veselei si asigura luciu placut.

Compozitie (conf. 648/2004/CE): Tenside neionice < 5%, substante solubilizatoare, acizi organici si aditivi. Valoare pH (concentrat): ca. 2 Valoare pH (solutie de intrebuintare): ca. 7

Domeniul de Intrebuintare: Se poate intrebuinta pentru toate tipurile de vesela din portelan, sticla, inox si mase plastice. Un rezultat optim se obtine in mod cert, lucrand in combinatie cu detergent-DIWA-Evo sau DIWA-Basic.

Mod de utilizare: Dozarea produsului se realizeaza printr-un sistem de dozare integrat sau sistem de dozare Kiehl. Pentru a obtine un rezultat formidabil, dozarea va fi reglata in functia conditiilor locale (duritatea apei, grad de murdarie si tipul masini) Valoarea dozarii este de 0,25-0,7 ml per 1 litru de apa.

Mod de ambalare: canistra 10L

Impresii

Nu sunt comentarii la acest produs.