Informatii cos

 x 
cos gol

PRODUSE

  • image
  • image
  • image
  • image
  • image
Previous Next

Biofresh Odorizant natural cirice pentru incaperi si textile 1l : DRS-00272

Email
odorizant camera, odorizant textile, odorizant tapiterii, odorizant covoare, schnell, dr.schnell, dr-schnell, dr. schnell, dr schnell, drschnell
Evaluare: Inca nu a fost votat
Pret:
Pret (TVA inclus): 72,00 lei
Producator: Dr.Schnell
Descriere

Biofresh este ideal pentru neutralizarea mirosurilor in incaperi, pe materiale textile, canapele si suprafete impermeabile. Parfumul placut si proaspat de portocale/citrice se potriveste in toate tipurile de spatii, in special in sanatorii, centre comerciale, birouri si altele. Biofresh neutralizeaza mirosurile direct de la sursa. Mirosurile nu sunt doar acoperite ci neutralizate lasand astfel o prospetime placuta in incapere.

Caracteristicile produsului

Biofresh, solutia de neutralizare a mirosurilor pe termen lung, actioneaza in 2 etape si garanteaza prospetimea incaperilor!

In prima faza actioneaza ca orice odorizant clasic, imbraca moleculele de miros din aer si de pe suprafete si ofera prospetimea imediata.

In a doua faza neutralizeaza biologic sursa mirosurilor. Indeparteaza sursa de hrana microorganismelor si astfel previne pe termen lung dezvoltarea mirosurilor de descompunere.

Utilizarea:

Biofresh nu este un odorizant clasic de incaperi. Pulverizati produsul doar direct pe sursa mirosurilor.

Folositi Biofresh nediluat sau diluati in apa rece si curata in proportie de pana la 10 %.

Aplicati solutia Biofresh prin pulverizare si permiteti produsului sa actioneze. Daca este necesar, clatiti. Biofresh poate fi utilizat foarte bine si pentru textile (perdele, covoare, etc.) si suprafete impermeabile. Agitati bine inainte de utilizare.

Indicatii:

A se depozita la loc racoros si uscat.

Daca intrati in contact cu produsul, spalati bine mainile. Evitati contactul cu ochii, ranile deschise si pielea. Inainte de utilizare, testati compatibilitatea produsului cu suprafata

in locuri mai putin vizibile. Produsul poate cauza reactii alergice. Nu aduceti produsul in contact cu alte produse de curatenie. Nu inhalati produsul.

Mod de ambalare: Cutie cu 12 sticle de cate 1 l

Pret afisat/ bucata.

Impresii

Nu sunt comentarii la acest produs.