Informatii cos

 x 
cos gol

PRODUSE

  • image
  • image
  • image
  • image
  • image
Previous Next

Termeni si conditii de utilizare

Termeni si conditii

Vizitarea sau cumpararea produselor acestui site, implica acceptarea urmatorilor termeni si conditii. Se recomanda citirea cu atentie a termenilor si conditiilor pentru o mai buna utilizare a site-ului www.consumabile-eu.ro.

Instant Clean SRL isi asuma dreptul de a face modificari ale acestor prevederi fara o alta notificare prealabila.

Copyright

Intregul continut al site-ului www.consumabile-eu.ro : imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, scripturi si alte date, este proprietatea Instant Clean SRL si a furnizorilor sai si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor.

Folosirea fara acordul companiei Instant Clean SRL a oricaror elemente enumerate mai sus se sanctioneaza conform legilor in vigoare.

Confidentialitate

SC Instant Clean SRL va administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati realizand aplicarea prevederilor Legii nr. 677/2001 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, ale Legii 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul telecomunicatiilor.

Daca sunteti minor si accesati site-ul, o puteti face doar sub supravegherea parintelui dumneavoastra sau a tutorelui legal. Parintele sau tutorele legal are dreptul de a revizui informatia personala a copilului sau, de a solicita stergerea acesteia si poate refuza sau interzice viitoarele prelucrari si folosiri ale informatiilor apartinand minorului.

In cazul in care, la un moment dat, se va pune problema utilizarii datelor dumneavoastra personale in scopul realizarii unor campanii prin intermediul partenerilor SC Instant Clean SRL, vi se va cere acordul explicit.

Link-uri externe

Pe website-ul www.consumabile-eu.ro pot fi puse la dispozitia publicului spoturi sau bannere publicitare care in fapt va vor conduce spre alte pagini web apartinand unor terte persoane fizice sau juridice. Informatiile de orice fel, incluzand informatiile cu caracter personal, furnizate unor astfel de pagini nu intra sub controlul sau autoritatea SC Instant Clean SRL si acesta nu poate fi facut responsabil pentru orice utilizare a acestora in orice mod.

Limitarea raspunderii SC Instant Clean SRL

Utilizarea oricarui nume de marca inregistrata este realizata doar in scopul analizei si nu constituie reclama pentru compania respectiva. Toata informatia prezentata pe site-ul www.consumabile-eu.ro este furnizata fara nici un fel de garantie, expresa sau sugerata, incluzand fara a se limita la, garantiile de vanzare sugerate, potrivire pentru un scop anume sau non-ilegale. Informatiile prezente pe acest site pot contine erori de ordin tehnic sau de tastare, astfel incat SC Instant Clean SRL nu garanteaza exactitatea informatiilor cuprinse pe site.

SC Instant Clean SRL nu va fi raspunzatoare pentru prejudiciile ce rezulta din incapacitatea de folosire a informatiei de pe site sau pentru erorile de continut care pot genera orice fel de pierderi.

Informatiile de pe acest site pot fi reproduse in scopuri de uz personal. Orice alta reproducere nu se poate efectua fara permisiunea SC Instant Clean SRL decat cu permisiunea scrisa prealabila.

Dispute si conflicte

Este interzis conform legii incercarile de frauda asupra site-ului . Orice abuz va fi raportat autoritatilor competente.

Vizitarea sau cumpararea produselor si/sau serviciilor oferite de acest site presupune citirea si acordul prealabil privind aceste Termene si Conditii.